skip to Main Content

Grond- & sloopwerken

Voor al uw grond- en sloopwerken kunt u bij ons terecht. Van het volledig omspitten van uw tuin, tot het ingraven van een trampoline of uitgraven van uw vloer in huis. Zelfs voor het compleet rooien van de tuin en het ingraven en monteren van infiltratiekratten of riolering bent u bij ons aan het juiste adres.

Grondwerken

Bent u op zoek naar dé oplossing voor diverse grondwerkzaamheden? Overweeg dan de verhuur van een grondverzetmachines via Han Hermans! Wij hebben grondverzetmachines te huur van uitstekende kwaliteit en verhuren deze machines inclusief machinist. Zo kunnen we u helpen bij iedere klus, denk bijvoorbeeld aan het afgraven van struiken of andere begroeiing of juist voor het ophogen van terrein. Vraagt u zich af welke grondverzetmachines we verhuren, hoe dit in zijn werk gaat met een machinist voor grondverzet, wat de grondverzet prijzen zijn of welke machine het beste zal presteren? Informeer dan telefonisch of per e-mail, wij helpen u graag op weg!

Sloopwerken

Bij het slopen van kleine aanbouwen, uitgraven of slopen van vloeren in huis of schuren staat wij voor u klaar. Op het gebied van sloopwerken verhuren wij onze machines inclusief machinist. Zo nemen wij u al het werk uit handen. Dankzij onze kleine machines kunnen wij praktisch overal naar binnen, waardoor wij snel en vakkundig te werk gaan. Onze machines draaien op GTL Diesel, waardoor de uitstoot tot een minimum beperkt blijft.

BellenE-mailen

Modern machinepark

Naast de Doosan DX10Z Minigraver en Giant SK252D Skidsteer beschikken wij over een rotatie laser, trilplaat, wackerstamper, betonzaag, bladblazer, kruiwagens en diverse handgereedschappen. Heeft u een klus waarbij u onze service kunt gebruiken? Dan staan wij uiteraard voor u klaar.

BellenE-mailen

Scherpe grondverzet prijzen

Met ons ruime aanbod aan verschillende soorten en maten grondverzetmachines, kunnen we altijd voldoen aan uw vraag. Hierdoor kunt u snel en efficiënt werken en dat is toch precies wat u wilt? Snel resultaat bespaart u per slot van rekening tijd én geld. Daarnaast hanteren wij scherpe grondverzet prijzen. We sturen u van tevoren een offerte, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten die horen bij het aantal uren dat u gebruik wil maken van het materiaal en de machinist voor grondverzet.

BellenE-mailen

Deskundig advies en uitvoering

Bij ons ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en professionele service. We kunnen u prima advies op maat geven over grondverzetmachines, de grondverzet prijzen en verzorgen een machinist voor grondverzet werkzaamheden.

BellenE-mailen

Ook te huur

Bovendien bieden we vele soorten verhuur. Zo hebben we kruiwagenverhuur en voor de ondergrond verhuren we handige rijplaten van 3 meter lang, 1 meter breed en 2 centimeter dik. Deze krachtpatsers kunnen een druk van wel 40 ton verdragen! Heeft u een klus waarbij de bodem verdicht moet worden? Ook dan bieden we het geschikte materiaal, met een professionele trilplaat kunt u dit werk eenvoudig aan. Tot slot vermelden we nog de verhuur van een laserapparaat om de hoogtes te bepalen.

Mist u in deze opsomming van mogelijkheden naast grondverzetmachines te huur nog iets? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wellicht kunnen we u alsnog verder helpen!

Mogelijk ook interessant

Back To Top
Chat openen
Kunnen we je helpen?