skip to Main Content

Huur minigraver van goede kwaliteit

Han Hermans Transport is een onmisbare partner als u aan werkzaamheden begint wanneer u op zoek bent naar een minigraver te huur, graafmachine, rupsdumper of grondverzetmachine. De huur van een minigraver bieden we uitsluitend aan met machinist, ideaal om in een korte tijd veel werk te verzetten! Voor de verhuur van een minigraver met machinist kiest u dus voor de betrouwbare service van Han Hermans. Door de jaren heen hebben wij hard gewerkt om waardevolle, duurzame relaties op te bouwen met onze klanten. Maak kennis met de mogelijkheden die we bieden en ontdek de voordelen van het inzetten van professioneel materieel.

BellenE-mailen

Minigraver verhuur voor professionals en particulieren

Heeft u grondwerkzaamheden in de achtertuin op de planning staan? Maak het uzelf dan makkelijker en huur een minigraver bij Han Hermans. Het zal u veel fysieke inspanning schelen en daarnaast tijd besparen. We denken met u mee en kunnen snel schakelen om de verhuur van een minigraver te regelen die perfect bij uw geplande project past.

Direct contact opnemen

Bel 0416 855 879

Inclusief professionele machinist

Bovendien bieden we als extra voordeel dat we de minigraver verhuur enkel leveren inclusief machinist. De machinisten die we in dienst hebben, worden door ons ‘in huis’ opgeleid. Hierdoor kunnen we u de zekerheid bieden dat er met professionele machines én deskundig opgeleid personeel wordt gewerkt. Het bieden van persoonlijke service van een hoog niveau staat bij ons voorop, u kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over de huur van een minigraver.

Breed assortiment

Daarnaast beschikken we over een breed assortiment, vandaar dat we ook gravers leveren aan professionals in de bouwsector. Han Hermans Transport en Verhuur BV is dé specialist in grondverzetmaterieel.

Minigraver te huur

Door de smalle afmeting van een minigraver kunt u op bijna iedere plek komen. Heeft uw woning geen achterom of poort om bij de tuin te komen? Geen punt, de minigraver past zelfs door de voordeur! Twijfelt u toch over de afmeting? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers voor advies op maat. Zij zullen met u doornemen welke huur van een minigraver het beste bij de werkzaamheden past.

Daarnaast kunnen zij direct meer informatie verstrekken over de verhuur van een minigraver met machinist en de huurprijzen van de gravers. Bekijk ook eens onze andere machines om de klus nog sneller te klaren!

Mogelijk ook interessant

Back To Top
Chat openen
Kunnen we je helpen?