skip to Main Content

Kleine graafmachine te huur voor alle grondwerkzaamheden

Ben u op zoek naar een minigraafmachine te huur inclusief machinist? Lees dan snel verder. Han Hermans Transport en Verhuur in Drunen verhuurt namelijk allerlei materiaal voor grondwerkzaamheden, waaronder de verhuur van een minigraafmachine van top kwaliteit! We verhuren onze graafmachines enkel mét machinist en dat is wel zo handig! Hierdoor bent u namelijk verzekerd van kwaliteit en een professionele uitvoer van de werkzaamheden. Onze machinisten zijn helemaal thuis in het afvoeren van zand of puin op een praktische en snelle manier. Daarnaast zijn ze enorm handig in het manoeuvreren van de machines langs smalle tuinpaden of door krappe huiskamers.

BellenE-mailen

Minigraafmachine verhuur bij Han Hermans

We hebben rupsdumpers en grondverzetmachines in ons assortiment, waardoor we de machine kunnen leveren die perfect past bij de werkzaamheden. U hoeft dan ook niet verder te zoeken naar ‘te huur minigraafmachine’. Twijfelt u bijvoorbeeld of de machine het werkgebied wel goed zal kunnen bereiken en aan de juiste afmetingen voldoet? Neem dan contact op en wij informeren u uitgebreid over waar u op moet letten qua bewegingsruimte van de machine. Bovendien geven we een toelichting over de kosten van de verhuur van een kleine graafmachine.

Direct contact opnemen

Bel 0416 855 879

Inclusief machinist

Deze machine wordt geleverd met diverse bakken, zoals de sloten bak van 80 centimeter voor de afwerking, de riekbak met tanden van 60 centimeter, de dieplepel van 40 centimeter en om eventueel kavels te graven, hebben we de bananen bak van 20 centimeter. De riptand wordt gebruikt om wortels of boomstobben eruit te halen. De bakken zijn standaard inbegrepen. Voor de sloophamer worden extra kosten in rekening gebracht.

Spoedklus?

Betreft het een spoedklus en heeft u de machine op korte termijn nodig? Bel ons dan gerust voor de meest actuele beschikbaarheid. We helpen u graag snel en kunnen meedenken in de planning. Dan hebben wij de minigraafmachine verhuur met machinist zo voor u geregeld!

Minigraafmachine te huur met machinist

Soms wilt u aan een klus beginnen waarvoor werk met de hand en kruiwagen eigenlijk nét te veel en omslachtig is. De oppervlakte is aan de grote kant of de toegankelijkheid is niet ideaal: u kunt bijvoorbeeld niet in de buurt komen met een aanhangwagen of ander transport voor de afvoer van het zand.

Of heeft u misschien last van rugklachten of spelen er andere zaken mee, waardoor u niet mag tillen of sjouwen? Dan is de verhuur van een kleine minigraafmachine met machinist voor u de oplossing! Door de smalle afmeting kan de machinist op bijna iedere plek in en om het gebouw komen. Zo kunt u zich helemaal richten op de perfecte afronding van de rest van de klus.

Mogelijk ook interessant

Back To Top