skip to Main Content

Materieel huren

Han Hermans is een onmisbare partner als u aan werkzaamheden begint en op zoek bent naar een minigraver, graafmachine of grondverzetmachine. De huur van al uw materieel gaat bij ons in combinatie met een machinist. Zo kan in korte tijd veel werk worden verzet en nemen wij u alle zorgen uit handen.

Door de jaren heen hebben wij hard gewerkt om waardevolle, duurzame relaties op te bouwen met onze klanten. Maak kennis met de mogelijkheden die wij bieden en ontdek de voordelen van het inzetten van hoge kwaliteit materieel in combinatie met een professionele machinist.

Heeft u een klus die u hieronder niet terug zien komen? Laat het ons weten. Wij denken graag mee hoe wij u van dienst kunnen zijn, zodat wij uw werk kunnen verlichten.

BellenE-mailen

Direct contact opnemen

Bel 0416 855 879

Doosan DX10Z Minigraver huren

De Doosan DX10Z minigraver kan zijn breedte van maar 72 centimeter door praktisch iedere doorgang. Met een gewicht van 1400 kg is de kleine machine betrouwbaar en sterk in zijn werk.

De minigraver is te huur inclusief slotenbak (80 cm), dieplepel (40 cm), bananenbak (20 cm), riekbak (60cm), wortelmes en wortelhark 120 cm breed. Wilt u de minigraver inclusief sloophamer huren, dan kan dit uiteraard ook. Wel rekenen wij hier een meerprijs voor.

Lange-, korte termijn of op projectbasis: laat het ons weten! Het is allemaal mogelijk.

BellenE-mailen

Giant SK252D Skidsteer huren

De Skidsteer is multifunctioneel. Van hovenier tot bouw- en sloopwerkzaamheden; deze allround machine is ervoor geschikt. De grote wielmotoren zorgen voor meer duw- en trekkracht, waardoor de werkzaamheden moeiteloos en nog preciezer uitgevoerd worden. Met een gewicht van 825 kg is deze kleine machine sterk in zijn werk.

De Giant Skidsteer kan worden aangepast naar 2 breedtes: 76 centimeter of 109 centimeter. Dankzij twee sets wielen is de Skidsteer hierdoor geschikt voor vrijwel iedere locatie. Onze allrounder wordt ingezet bij klussen met palletlepels, brede bak, smalle bak, tegelriek en bezem.

BellenE-mailen

Inclusief machinist

Onze machines worden inclusief machinist verhuurd. Zo bent u verzekerd van een professionele service en een succesvol project.

BellenE-mailen

Ook te huur

Bovendien bieden we vele soorten verhuur. Zo hebben we kruiwagenverhuur en voor de ondergrond verhuren we handige rijplaten van 3 meter lang, 1 meter breed en 2 centimeter dik. Deze krachtpatsers kunnen een druk van wel 40 ton verdragen! Heeft u een klus waarbij de bodem verdicht moet worden? Ook dan bieden we het geschikte materiaal, met een professionele trilplaat kunt u dit werk eenvoudig aan. Tot slot vermelden we nog de verhuur van een laserapparaat om de hoogtes te bepalen.

Mist u in deze opsomming van mogelijkheden naast grondverzetmachines te huur nog iets? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wellicht kunnen we u alsnog verder helpen!

Mogelijk ook interessant

Back To Top
Chat openen
Kunnen we je helpen?