skip to Main Content

Kunststof rijplaten verhuur

Op zoek naar goede kwaliteit kunststofrijplaten? Dan bent u bij Han Hermans aan het juiste adres. Wij hebben twee formaten rijplaten. De platen zijn hierdoor geschikt zijn voor vrijwel ieder gebruik. Onze kunststof rijplaten zorgen voor optimale drukverdeling. Zo kunt u onbezorgd aan het werk.

Kunststof rijplaten huren: 200 x 80 x 1,5 cm

Dit formaat is geschikt voor smallere paden en doorgangen of over dorpels. De kleine variant rijplaten zijn ideaal voor hoveniers en particulieren. De platen dragen een gewicht tot 5 ton en zijn hierdoor geschikt bij gebruik van lichtere machines. Deze platen wegen 22kg per stuk.

Kunststof rijplaten huren: 300 x 100 x 2 cm

Onze grote variant kunststof rijplaten kan tot maar liefst 60 ton worden belast. Hierdoor zijn de rijplaten ideaal om uw bestrating of gazon te beschermen tegen spoorvorming en overige schade. Deze platen wegen 58 kilo per stuk.

BellenE-mailen

Direct contact opnemen

Bel 0416 855 879

Diverse formaten mogelijk

Onze rijplaten kunnen in diverse formaten worden geleverd. Zo leveren wij de producten die volledig aansluiten op uw wensen.

BellenE-mailen

Op locatie geleverd

Bij Han Hermans begrijpen wij dat u niet altijd in de gelegenheid bent om de rijplaten op te halen. Daarom worden de rijplaten door ons op de gewenste locatie geleverd.

BellenE-mailen

Op locatie gelegd

Liever zelf geen vuile handen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de rijplaten direct op de juiste plaats worden gelegd.

BellenE-mailen

Ook te huur

Bovendien bieden we vele soorten verhuur. Zo hebben we kruiwagenverhuur en voor de ondergrond verhuren we handige rijplaten van 3 meter lang, 1 meter breed en 2 centimeter dik. Deze krachtpatsers kunnen een druk van wel 40 ton verdragen! Heeft u een klus waarbij de bodem verdicht moet worden? Ook dan bieden we het geschikte materiaal, met een professionele trilplaat kunt u dit werk eenvoudig aan. Tot slot vermelden we nog de verhuur van een laserapparaat om de hoogtes te bepalen.

Mist u in deze opsomming van mogelijkheden naast grondverzetmachines te huur nog iets? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wellicht kunnen we u alsnog verder helpen!

Mogelijk ook interessant

Back To Top
Chat openen
Kunnen we je helpen?