skip to Main Content

Rupsdumper huren bij Han Hermans Transport en Verhuur BV

Ook voor de huur van een mini rupsdumper met machinist bent u bij Han Hermans aan het juiste adres. Een rupsdumper biedt een groot gebruikersgemak en precisie, aangezien deze machine zichzelf kan laden en de bak kan volgooien. Als u bedenkt dat de inhoud van 400 liter gelijk staat aan ongeveer 5 kruiwagens, dan beseft u vast wat een tijdswinst u ermee kunt behalen! Hiermee is deze machine het ideale transportmiddel om zand of puin van A naar B te transporteren. We verhuren de rups dumper alleen inclusief machinist. Dat is een enorm voordeel, aangezien u hiermee veel werk bespaart. Hierdoor kunt u zich bezig houden met de andere werkzaamheden.

BellenE-mailen

Rups dumper voor een uitdagend project

Gaat u aan de slag met een uitdagend project waar snel meters gemaakt moeten worden? Denk dan eens aan het huren van grondverzetmaterieel bij Han Hermans.

Kwaliteit en klanttevredenheid

We bieden kwalitatief uitstekende machines, zoals de handige rupsdumper met machinist. Zo kan er ter plekke gekeken worden naar wat nodig is. Tot slot behoort de huur van een sloophamer en de verhuur van rijplaten ook tot de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, materiaal van een hoge kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd op de eerste plaats!

Direct contact opnemen

Bel 0416 855 879

Inclusief professionele machinist

Bovendien bieden we als extra voordeel dat we de minigraver verhuur enkel leveren inclusief machinist. De machinisten die we in dienst hebben, worden door ons ‘in huis’ opgeleid. Hierdoor kunnen we u de zekerheid bieden dat er met professionele machines én deskundig opgeleid personeel wordt gewerkt. Het bieden van persoonlijke service van een hoog niveau staat bij ons voorop, u kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over de huur van een minigraver.

Mini rupsdumper om razendsnel werkzaamheden uit te voeren

Wij zijn onovertroffen in grondverzetmaterieel. Han Hermans Transport en Verhuur BV in Drunen biedt een zeer compleet programma aan verhuur met machinist en bijbehorende producten voor grondwerkzaamheden. Natuurlijk valt een mini rupsdumper ook binnen ons uitgebreide assortiment.

Met de handige rupsdumper worden razendsnel alle werkzaamheden uitgevoerd! De mini rupsdumper heeft bak van 400 liter en met een bodemdruk van 0.48kg/cm zie je geen sporen. Met de inzet van onze dumper voert u zand en puin op een vakkundige manier af. Zo is de klus in een mum van tijd geklaard!

Back To Top
Chat openen
Kunnen we je helpen?