skip to Main Content

Skidsteer huren bij Han Hermans Transport en Verhuur BV

Ook voor de huur van een Skidsteer met machinist bent u bij Han Hermans aan het juiste adres. De Skidsteer is voor allerlei zaken inzetbaar en sluit hierdoor aan op vrijwel al uw wensen. Van bouw- en sloopwerkzaamheden tot hovenier; deze allround machine kan het aan. De grote wielmotoren zorgen voor meer duw- en trekkracht, waardoor de werkzaamheden moeiteloos en nog preciezer uitgevoerd worden. Met een gewicht van 825 kg is deze kleine machine sterk in zijn werk.

We verhuren de Skidsteer alleen inclusief machinist. Dat is een enorm voordeel, aangezien u hiermee veel werk en tijd bespaart.

BellenE-mailen

Skidsteer voor een uitdagend project

Gaat u aan de slag met een uitdagend project waar snel meters gemaakt moeten worden? Denk dan eens aan het huren van grondverzetmaterieel bij Han Hermans.

Kwaliteit en klanttevredenheid

We bieden kwalitatief uitstekende machines, zoals de handige Skidsteer met machinist. Zo kan er ter plekke gekeken worden naar wat nodig is. Tot slot behoort de huur van een overig materieel en de verhuur van rijplaten ook tot de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, materiaal van een hoge kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd op de eerste plaats!

Direct contact opnemen

Bel 0416 855 879

Inclusief professionele machinist

Bovendien bieden we als extra voordeel dat we de Skidsteer verhuur enkel leveren inclusief machinist. De machinisten die we in dienst hebben, worden door ons ‘in huis’ opgeleid. Hierdoor kunnen we u de zekerheid bieden dat er met professionele machines én deskundig opgeleid personeel wordt gewerkt. Het bieden van persoonlijke service van een hoog niveau staat bij ons voorop, u kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over de huur van een Skidsteer.

Skidsteer om razendsnel werkzaamheden uit te voeren

Wij zijn onovertroffen in grondverzetmaterieel. Han Hermans Transport en Verhuur BV in Drunen biedt een zeer compleet programma aan verhuur met machinist en bijbehorende producten voor grondwerkzaamheden. Natuurlijk valt een Skidsteer ook binnen ons uitgebreide assortiment.

Met de handige Skidsteer worden razendsnel alle werkzaamheden uitgevoerd! De Skidsteer is voor allerlei zaken inzetbaar en sluit hierdoor aan op vrijwel al uw wensen. Van bouw- en sloopwerkzaamheden tot hovenier; deze allround machine kan het aan. Zo is de klus in een mum van tijd geklaard!

Back To Top
Chat openen
Kunnen we je helpen?