skip to Main Content

Zand & grind

Han Hermans levert diverse soorten zand en grind. Daarnaast is het mogelijk om compost of teelaarde bij ons te bestellen. Het is mogelijk om ons totaalaanbod grind op afspraak te bekijken. Bij bestellen van zand of grind zorgen wij ervoor dat dit op locatie bij u wordt geleverd.

Heeft u specifieke wensen? Wilt u meer weten over prijzen en snelle levering? Of meteen bestellen? Bel of mail gerust.

BellenE-mailen

Direct contact opnemen

Bel 0416 855 879

Flexibele levering

Wij leveren uw zand en/of grind op het moment dat dit u het beste uitkomt. Zo ontvangt u de service die past bij uw wensen.

BellenE-mailen

Hoeveelheden op maat

Heeft u bijzondere wensen op het gebied van hoeveelheid? Geen probleem bij Han Hermans! Laat het ons weten en wij zorgen dat alles in orde komt.

BellenE-mailen

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of geïnteresseerd in een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op.

BellenE-mailen

Ook te huur

Bovendien bieden we vele soorten verhuur. Zo hebben we kruiwagenverhuur en voor de ondergrond verhuren we handige rijplaten van 3 meter lang, 1 meter breed en 2 centimeter dik. Deze krachtpatsers kunnen een druk van wel 40 ton verdragen! Heeft u een klus waarbij de bodem verdicht moet worden? Ook dan bieden we het geschikte materiaal, met een professionele trilplaat kunt u dit werk eenvoudig aan. Tot slot vermelden we nog de verhuur van een laserapparaat om de hoogtes te bepalen.

Mist u in deze opsomming van mogelijkheden naast grondverzetmachines te huur nog iets? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wellicht kunnen we u alsnog verder helpen!

Mogelijk ook interessant

Back To Top
Chat openen
Kunnen we je helpen?